Pagina web se află în perioada de mentenanță!
Oldalunk jelenleg frissítés alatt áll!

Contact/Elérhetőségeink:
Personal/Személyzet - Simon Anikó: 0756 128 313
Vânzări/Eladás - Bitai László: 0756 128 307
Producție/Termelés - Császár Sándor: 0756 128 306
E-mail: observatii.timko@yahoo.com
Facebook: www.facebook.com/timkobrut

Vă mulțumim!
Megértését köszönjük!

Despre noi

  • Categoria părinte: ROOT

Brutăria Timko a fost înfiinţată în anul 1993 ca o mică afacere familială. La început am fabricat produsele de panificaţie doar la comandă în cantităţi mici, folosind făina clientului.

Producţia a crescut treptat, iar aria de desfacere s-a lărgit.

TimKo Brut a cunoscut o dezvoltare rapidă, iar în anul 2002 a devenit necesară construirea unei brutării pe strada Budiului nr. 85 în Târgu Mureş. Atunci am deschis şi primul magazin propriu de desfacere şi de atunci se lărgeşte în continuu reţeaua de magazine.

Deoarece scopul nostru este să avem întotdeauna clienţi mulţumiţi, oferim o diversitate mare de produse proaspete, pe gustul fiecărui consumator, aducând periodic produse noi pe piaţa mureşeană.

În primăvara anului 2008 am început fabricarea şi comercializarea încheţatei, iar în toamna anului 2009 fabricarea diferitelor produse de cofetărie.

În procesul de producţie folosim o technologie modernă, respectând totodată şi cerinţele Uniunii Europene, fiind implementat sistemul HACCP (Siguranţa Alimentelor) atât în producţie, cât şi în desfacere.

Ne-am propus încă de la început să punem accent în primul rând pe gusturile şi produsele tradiţionale. La achiziţionarea materiilor prime pe care le folosim în procesul producţie nu luăm în considerare doar preţul, ci acordăm o importanţă majoră şi calităţii.

Pentru ca produsele să păstreze gusturi tradiţionale, în procesul de producţie nu folosim amelioratori şi conservanţi. Gama noastră de produse conţine pe lângă produsele tradiţionale pâini şi cornuri speciale, foietaje cu diferite umpluturi, cozonaci.

În prezent firma are 38 de magazine proprii unde servim clienţii zilnic cu produse proaspete de panificaţie, patiserie, cofetărie şi îngheţată pe timpul verii.

Vă aşteptăm cu drag!